marți, 11 septembrie 2012

Cel mai bun avocat - ambulanta

Deja a ajuns un trend in PSD, de fiecare data cand unul din baronii locali sau nationali au probleme cu legea si sunt la un pas de a fi arestati, ori se impusca accidental ori li se face rau si trebuie sa ajunga ambulanta la domiciliul faptasului sau la DNA.
Prima Salvare
In 2011, baronul argesean Constantin Nicolescu (presedintele CJ Arges) dupa ce a fost arestat pentru 29 de zile i s-a facut rau subit si a fost transportat la Spitalul Judetean Arges. Situatia s-a complicat si a trebuit transportat in Bucuresti pentru o operatie pe cord. Doctorul care a efectuat operatia este dr. Bradisteanu.
A doua Salvare
Aici este vorba de fostul prim ministru al Romaniei - Adrian Nastase. Dupa ce a fost pus sub acuzare, politistii bucuresteni s-au deplasat la domiciliul lui Bombonel si surpriza, dupa mai putin de o jumatate de ora de la venire au trebuit sa fuga la spital pentru ca Dansul a vrut sa isi zboare creierii cu Revolver. Doctorul care l-a tratat a fost acelasi Bradisteanu.
A treia Salvare
Revenim la cazul Nicolescu, deoarece el este unicul, inegalabilul plimbaret cu ambulanta de la DNA. Procurorii dupa ce au perchezitionat, luni 10 septembrie, sediul CJ Arges, l-au chemat pe nea Costica la Directia Nationala Anticoruptie unde dupa mai putin de o ora i s-a facut rau si a trebuit transportat la Spitalul Judetean Arges.
Nici macar drumul nu a fost atat de simplu. De la plecare ambulanta a oprit de mai multe ori pentru ca presedintele CJ Arges "dadea la rate" si pentru ca salvarea a acrosat un automobil
In momentul de fata se asteapta noi declaratii de la medicii din Pitesti cu privire la trimiterea sau pastrarea lui Nicolescu la Spitalul Judetean Arges. Sunt sanse mari ca nenea Costica sa ajunga din nou pe mainile "fermecate" ale lui Bradisteanu.
Update
Nea Costica a fost trimis din nou pe mainile magice ale dr. Bradisteanu la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Motivul ar fi acela ca lipsesc anumite aparate vitale.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Arges in timpul declaratiilor a cam dat-o in bara incurcandu-se in propriile vorbe.
Sa fie din nou o diversiune sau sa fie pe bune? Bradisteanu sigur  o sa spuna ca presedintele CJ e in stare grava si nu trebuie anchetat de DNA sau ANI.
Update 2
Din anumite surse am aflat ca Nea Costica a participat luni la nunta fiicei sale. Greturile semnalate de baron puteau fi de la mancare sau de la prea mult alcool si nu de la inima. 
Concluzie
Fie ca esti baron local, fie ca esti batut in cuie pe scaunul de conducere al unui judet si ai probleme cu legea si "nesimtitii subordonati ai lui Basescu" vin si te salta apelezi la avocatul numit ambulanta din urmatoarele cauze:
  1. Sti mereu numarul - e scurt si il stiu chiar toti - 112
  2. DNA-ul nu poate sa te salte din spital ca ai facut buba
  3. Mai stai la taifas cu Bradisteanu
  4. E un trend PSD
  5. Lumii i se face mila de tine si te poti folosi de acest lucru in campania electorala
  6. Mananci pe gratis de la spital
  7. Tot timpul ai regim special, poti sa dai telefoane sa se mai retraga bani din cardul personal al CJ
  8. Vin politicieni de la Bucuresti sa te bage in seama - si de asta de folosesti la alegeri
  9. Iti iei concediu ca sa te odihnesti sapoti fura cu forte noi
10. Vin toate acolitele PSD pe la spital si iti mai clatesti ochii.