marți, 18 septembrie 2012

Breaking news: "Descoperiri miraculoase pe listele de vot"

In aceasta noapte procurorii au gasit in listele de vot pentru referendum ceva socant. Personajele celebre din istoria tarii au votat la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Lista descoperirilor este urmatoarea:
 1. In Teleorman au fost descoperiti pe listele suplimentare Vlad Tepes si Stefan cel Mare. Redactorii Antena 3 i-a contactat, dar doar Tepes a fost de acord sa le raspunda.
"Am votat la acest referendum din cauza faptului ca in ziua de astazi trasul in teapa este ilegal. Vreau ca Basescu sa fie demis ca sa preiau din nou tara si sa ii trag la raspundere prin teapa pe toti boierii locali." a declarat Domnul Tarii Romanesti.
 2. In comuna Scornicesti, sotii Ceausescu au votat in satul de bastina al acestora. Cei de la RTV au transmis in direct declaratia aceastora in care se declarau nemultumiti ca a fost mutata ziua nationala pe 1 decembrie.
 3. Lucifer a votat si el in Iad, de data aceasta fiind intervievat insusi de Ciutacu, care a facut o calatorie pana la locul de bastina al Diavolului. Declaratia lui Lucifer fiind data doar de Antena 3, deoarece ceilalti credeau ca e o facatura a Varanului.
 4. Iisus a votat pe listele suplimentare din Israel, dar pe fuga sa nu il prinda Ponta sa il mai crucifice a doua oara.
" A trebuit sa ma grabesc deoarece Ponta e pe mana cu Dracu, si daca ma prinde am belit-o" a declarat Iisus.
 5. Cei 12 Apostoli au votat in diferite colturi ale lumii, tot pe liste suplimentare deoarece si acum, dupa 2000 de ani ei inca traiesc in pesteri si nu li se putea face mutatie deoarece nu aveau acte.
 6. Ion Atonescu a votat la Jilava, dar pe liste permanente.
 7. Decebal a iesit din ascunzatoare pentru prima data in 2000 de ani pentru a se duce la vot. Ziaristii de la Jurnalul National l-au surprins, dar acesta nu a dorit sa declare nimic replicand ca nu are chef de nimeni si se intoarce in pestera lui.
 8. I.C. Bratianu a votat in Arges la o sectie din Pitesti. A declarat ca va vota pro Basescu deoarece "PNL-ul a ajuns o p**a. Cacarau ar trebui sa se tina de cuvant si sa plece din viata politica deoarece este o dizgratie a natiunii romane".

Niciun comentariu: