duminică, 14 februarie 2016

Cadouri, batai si iubire de Valentine's Day

In fiecare an pe 14 februarie romanii sarbatoresc mioritica zi a indragostitilor. Chiar daca romanul e atat de iubitor, deseori cu furca, pliciul si tot tacamul, in aceasta mirifica zi se gandeste sa ii arate nevestei/prietenei/amantei cat de mult o iubeste si scoate din dulap parul ala bun si ii plesneste peste ochi cateva scatoalfe drept cadou. Da, stiu, era vorba de Vaslui.
Revenind pe taramul romanesc, barbatul, cu constiinta incarcata de atatea iesiri la bere cu baietii si stat la birou peste program, alearga prin toate magazinele si ii cumpara muierii cadouri. De la "aifoane" pana la cutii cu ciocolata. Asta in speranta ca purtatoarea de vagin nu va mai da din melita o zi, doua si va putea si el, ca tot omul, sa bea o bere linistit cu baietii butonand telecomanda nestingherit. Dar totusi, de ce e de cacat aceasta zi?

1. Love, love everywhere

Pe 14 februarie toata lumea isi aduce aminte cat de mult isi iubeste perechea si isi afirma sentimentele pe strada, in crasme in bude publice etc. Chiar e nevoie de o exprimare a dragostei intr-o anumita zi? Nu prea cred. Cine se iubeste, o face si gata.

2. Cadouri cu motiv

Sume exorbitante de bani sunt cheltuite cu acest prilej. Poate chiar mai mult decat de Craciun cand trebuie sa multumesti tot neamul tau si al ei. Partea mai nasoala, Facebook-ul se umple cu poze cu descrierea "youbyyy meu ma yubeeeshteeeee si mi-a cumparat acest dildou ca sa il simt aproape"

3. Prea multe casatorii

De Valentine's Day multe cupluri se duc in fata primarului sa isi jure dragoste eterna. Chiar daca aceste casatorii vor dura, un an, doi, zece la un moment dat o sa isi aduca aminte de aceasta zi ca momentul in care au dat cu subsemnatul la parnaia colectiva numita "casa" si acea "casa de piatra" va ajunge ceva bacovian cu o tenta emo.

Niciun comentariu: