marți, 10 noiembrie 2015

Tragedii si politici. Welcome to Romania!

Subiectul "Colectiv' deja a ajuns la stadiul in care jurnapizdele cauta sa faca audienta maxima cu dramele lor. A trecut o saptamana jumatate de la tragedia din crasma bucuresteana, iar pe zi ce trece vad pe diverse site-uri de social media cu se cerseste audienta. Bai fosti colegi de breasla (zic fosti pentru ca de aproape 2 ani am plecat din presa cu gandul sa nu ma mai intorc in domeniul in care banul si faima sunt mai importante decat informatia corecta - stiu sunt un deraiat) chiar tot ce inseamna deontologie si cacaturi scrise de unul pe care in facultate il injurati de numa numa le-ati uitat? Pun intrebarea asta din urmatoarele motive:

1. Poze "in premiera si in reluare" cu oameni raniti

Oamenii respectivi au trecut printr-o trragedie, iar voi, dragii mei colegi ati incercat sa faceti trafic pe seama lor. Ok, nu zic, poate au vrut sa ajunga si ei in presa pe motivul ca au salvat ceva, chiar daca nu au facut-o, dar serios, un om plin de arsuri va implineste profesional?

2. Goana dupa morti

Pana in momentul actual sunt 48 de morti. Mai pe scurt 48 de familii care isi plang copii, tatii, mamele, colegii etc. Cu fiecare titlu idiot pe care il aruncati in Word nu se intampla nimic altceva decat o suferinta in plus pentru toti aproapiatii persoanelor care, din pacate, nu mai sunt printre noi.

3. Proteste inutile

In prima seara de proteste am ajuns in Piata Universitatii. Da, era o atmosfera unica, de legamant as putea spune. Erau mii de oameni cu aceiasi idee, dar asta a tinut 3 zile, ca orice minune. Dupa, antenistii si protestatarii profesionisti au luat locul celor care chiar voiau ceva. Suntem rupti de realitate...

4. Caderea Guvernului, pactul cu diavolul

Sunt ateu de peste 10 ani, niciodata nu am vrut sa asociez o idee personala cu religia, dar in momentul de fata asta vad. Dintr-o tragedie s-a ajuns la politic. Sunt rocker sau cum ar spune multi sunt satanist pentru ca ascult rock dar tot ce vad e politica pura. Sincer, ce legatura are X, Y sau Z ca idiotii de la ISU nu si-au facut treaba? Suntem o tara plina de ipocriti care isi doresc sa doarma pe saltele de bani si sa urle in strada, nimic mai mult. Dar ca sa facem asta ne doare in pula de orice altceva.

Niciun comentariu: