sâmbătă, 31 octombrie 2015

Prostia ucide din nou!

De dimineata m-am trezit cu telefoane de la cunoscuti sa vada daca sunt ok dupa tragedia petrecuta aseara in Colectiv. La ora respectiva stateam linistit si beam o vodka fara sa stiu cum un incediu cauzat de niste gaozari curma viata a 27 de oameni si marca pe viata alte 150 de persoane, care din pacate nu pot fi tratati cum trebuie din cauza nepasarii populatiei si a clasei politice pentru sistemul medical din Romania. 
Goodbye to Gravity sau mai bine zis Goodbye to life

O trupa de doi lei s-a gandit sa aduca un show pirotehnic intr-o crasma care e destul de mica pentru a suporta scantei si foc. Din punctul meu de vedere, atat trupa cat si patronii clubului ar trebui sa fie inchisi pe viata intr-o celula de 2 m pe 2 m cu un mic foc ca sa le aduca aminte in fiecare secunda de cele petrecute in seara de 30 octombrie.
De obicei regulile sunt facute pentru a prevenii astfel de situatii, dar lacomia unora orbeste siguranta persoanelor la astfel de evenimente. Fuga dupa bani sau dupa faima a ucis din nou. Din momentul in care am aflat situatia imi pun intrebarea de ce nu au anuntat la ISU intentia de a folosi efecte pirotehnice? Probabil situatia ar fi fost total alta daca zgarciobii si incompetentii ar fi luat toate masurile de precautie.

Donam si noi un pic de sange?

Data fiind situatia actuala din Romania, unde mai bine dai un ban la biserica si te alegi cu un mare nimic, hai sa ne mobilizam sa donam un pic de sange pentru cei care au fost raniti. Chiar daca eu nu pot sa donez din cauza unor reguli de cacat (cica daca te-ai tatuat in ultimele 6 luni nu poti sa donezi)  va rog pe voi cei care putei. Orice strop conteaza!

BOR sacrificam si noi niste fonduri?
(Atentie! Urmeaza cuvinte obscene!)

Ba cacati cu sutane si cu buzunarele doldora de bani, vreti ca Dumnezo sa va primeasca in Raiul vostru de cacat? Scuturati un pic din averea voastra imensa si dati la spitale fonduri pentru tratarea ranitilor si chiar a persoanelor care sunt internate! Va vedeti deasupra legii si cersiti de unde apucati sa dormiti mai confortabil la noapte pe salteaua aia mai plina de bani decat a lui Oprescu! Prin cartea aia pe care o considerati atat de sfanta si pe care o folositi la cheta voastra scrie clar: "Ajutati aproapele!". Aproapele nu inseamna neamul tau plin de dobitoci, ci toata populatia! Daniele da si tu una din crucile tale de 2 kg de aur. Ajuta mult!

Daca citesti asta si cunostri pe cineva care a fost aseara si nu da semne te rog suna la 021.206.92.91, 021.313.06.05, 021.206.92.83, 021.264.87.04, 021.264.85.25, 021.206.93.75 și 021.312.25.47.

RIP to all brothers and sisters of metal

Niciun comentariu: