duminică, 21 iunie 2015

Sunt tanar doamna, dar cam prost

E duminica seara, stau la o bere in plus langa o masa unde media de varsta e de aproximativ 16 ani. Sorbind singur din berea de pe masa aud fel si fel de discutii din partea lor. Subiectele principale variaza de la telefoane la invidie si la ce futai misto au avut azi noapte.

Tehnologie my friend

La varsta pe care o aveau copilandrii de langa mine nu cred ca imi statea mintea sa ii spun maicamii sa imi ia ultimul snartphone aparut. Ma gandeam pur si simplu la ce idiotenii sa mai fac pana ajung la facultate. Stiam clar ca mai am 3 lei in buzunar si incepeam sa vorbesc cu idiotii din gasca sa mergem la un pet. Daca ora trecea de 12 noaptea era clar: bazin sau fantana.

In samanta we trust

Acelasi grup. Liniste de cateva secunde si dintr-o data incep sa aud niste trosnituri. Samanta 1, samanta 2 si cojile zboara pe masa, pe jos, iar toti sunt cu un zambet pana la gura continuand discutia despre tech si futai. Una dintre tipe tine sa se remarce: "Eu sunt santomana de cand ma stiu!".
ioi, da' pula la fel o sfarama-o? Don't think so.

Dupa inca zece minute rabdarea mi-a pierit, urechea incepe sa imi fuga spre mijlocul creierului si gandul fuge deja la unele discutii despre viitor avute cu putin timp inainte cu draga mea prietena.

P.S. unde cristos a fugit acea mentalitate?

Niciun comentariu: