duminică, 15 decembrie 2013

Romania, popor de idioti

Parlamntarii au reusit sa mai puna un sut in gura presei prin proiectul de lege prin care calomnia si insulta devin fapte penale. Din momentul in care acestea devin ijnfractiuni jurnalistii trebuie sa se gandeasca de 1 0ori inainte de a publica un articol, plus ca in secolul 21 omul de presa inca nu pate scrie despre ce se intampla pentru ca trebuie sa stea cu frica in san ca. politician sau un infractor ar putea sa il dea in judecata pentru simplul fapt ca a informat populatia.
Suntem u. popor caredoar iese in strada si la primul contact cu fortele de ordine fuge de parca l-ar fi vaut pe Dracu' si in acest fel nu o sa pte realiza absolut nimic. Ne-am ales o gloata de parlentari care, din cate se pare, nu au facut nimic altceva decat sa ne puna biruri si restrictii. Da, aici e vina electoratului care a incredintat puterea unor fosti comunisti care nu vor altceva decat subjugrea popultiei prin acuze aduse fostei guvernari, astfel incat regretatul Petre Tutea are dreptate cand spunea ca "am facut puscarie pentru un popor de idioti".
Romania o sa se trezeasca deja cand e prea tarziu, nu o sa mai existe nimic romanesc si parlamentarii deja o sa aiba buzunarele prea plina ca sa mai poata cara din buzunarele idiotuli electorat.

Niciun comentariu: