marți, 11 februarie 2014

The King is dead! Long live Nicolescu!

Au trecut ani de când conducătorul judeţului a intrat în „conflicte” cu instanţele de judecată. Am fost printre muţii „scriitori” din presă care au relatat neregulile făcute de bătrânul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. 
Din 2011, Nicolescu a început o luptă acerbă cu Justiţia, care rând pe rând a pierdut-o. Ba a câştigat unele recursuri, ba le+a pierdut, dar în final verdictul a fost nefavorabil în privinţa sa: trebuie să lase afacerile CJ pentru un simplu post de funcţionar public. Asta, oricum va fi până în momentul în care concediul său se va termina şi va trebui să înfrunte realitatea.
Au trecut ani în care fostul preşedinte al CJ Argeş a tăiat şi a spânzurat în privinţa investiţiilor, dar şi a banilor daţi către primării. Toată această „poveste de iubire” a ajuns la un sfârşit precum preconiyau mulţi argeşeni, dar rezultatul va trebui să rămână aşteptat. Va fi un interimat pe o perioadă de şase luni, cel mai probabil preluată de vicele CJ, Florin Tecău, care va fi micuţa marioneta a lui Nicolescu. Cu toate că baronul nu va mai avea drept de semnătură, deciziile vor fi luate din umbră şi interimarul va hotărî prin punctul de vedere al „Vecinului”.

Argeşul a fost un judeţ roşu şi va rămâne la fel! 

Niciun comentariu: