luni, 26 noiembrie 2012

Black Friday, papusi gonflabile si pompe funebre

O alta sarbatoare luata de romani, dupa Halloween si Valentines gay, Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din ani a prins radacini si in mica tara din estul Europei.
Astfel ca unii au stat cu ochii cat cepele in fata calculatoarelor asteptand sa vada „reducere ţ %” sa cumpere produsul (asta in caz ca avea noroc) sau a asaltat magazinele de prima ora ca o hiena infometata plecata la vanatoare.
Teoretic romanul nu are bani, dar de Vinerea Neagra a scos toata agoniseala de sub saltea si si-a procurat ultimul smart tv sau ultimul iphone, dupa stand sa rabde de foame pana la urmatorul salariu sau dand telefoane dupa bani imprumut pentru a-si cumpara o paine. Nu conta ca nu avea ce sa manance pana la urmatoarea leafa, conta ca avea iPhone 5.
O alta porcarie a fost problema siteurilor. Nimeni nu a anticipat ca o gramada de oameni o sa intre pe acelasi site in acelasi timp si in acest fel, surprize surprize, ore in sir foarte multe site-uri au fost picate si au pierdut ceva banuti.
Una dintre cele mai injurate metode a fost cea de scumpire a produselor cu 2-3 zile inainte ca in mirifica de neagra vineri sa ajunga la pretul initial, astfel incat nimeni sa nu piarda bani pentru reducerile oferite.
Ok, la noi ca la noi, dar in State a fost mult mai groaznic. Magazinele erau inundate de oameni de parca se dadeau gogosi calde gratis, unii recurcand chiar la violenta pentru a putea cumpara ceva pentru ei sau pentru sugarul de 6 luni, ca na, sunt reduceri substantiale la produse de care nu avem nevoie.
Eu propun ca la anul, Sex Shopurile sa faca Black porn day, unde sa faca reducere la produsele erotice sau chiar sa daruiasca pe strada cadouri persoanelor care alearga la magazinele X sau Y pentru procurarea unui iPhone ţ sau ultimei marci de tableta. Cadourile oferite ar trebui sa fie dildo-uri pentru satisfacerea nevoilor de cumparare, papusi gonflabile pentru barbati, ca sa nu se duca la sotie/ amanata cu un cadou scump pentru o partida, niste lubrifiant, prezervative pentru a stopa procrearea specimenelor shoping.

O alta propunere ar fi sa faca de cateva ori pe an, chiar de sarbatori, „Black Day” la magazinele de pompe funebre. Atunci ar avea cea mai mare vanzare deoarece dupa un post mare, fericitul crestin se imbuiba cu friptura si baga alcool pana pica lat sau bea pana isi ia tot neamul la bataie si la ce sistem de sanatate avem, popa face concerte sigur pe la capataiul lor.
Imi si imaginez cum ar suna o reclama de Black Day la o firma funerara: "E ziua neagra, cosciugu-i ieftin, fie ca vrei sau nu tot la noi ajungi!"


Niciun comentariu: