vineri, 27 iulie 2012

Antonescu loveste din nou

Dupa ultimele actiuni din Romania, pe zi ce trece se instaureaza neocomunismul. Dupa ultimele 9 saptamani de guvernare Ponta si gasca sa de aghiotanti cu buzunare pline, guvernarea a vazut instaurarea unui noi regim  politic in Romania, un neocomunism cu tenta "democratica".
Avand la bord toate problemele facute de precedentele guvernari pesediste, Victor "Plagiatus" Ponta, nu se fereste sa mai dea un bocanc in gura Justitiei prin semnarea ordinului de desfiintare a singurelor organe de control politic(ANI, DNA) si a CNSAS-ului.
Dupa schimbarea Curtii Constitutionale, al Avocatului Poporului si trecerea in subordinea gurvernului al Monitorului Oficial, Ponta si acolitii sai de la PNL si PC tind sa creada ca pot face absolut orice prin politica romaneasca.
Dupa 29 iulie, cand o sa aiba loc referendumul pentru demiterea lui Basescu, o sa fie un hos imens din cauza faptului ca, doamne fereste este demis presedintele suspendat, nu o sa mai existe pic de opozitie si de idei democratice in tara ci doar o sa avem parte de Ponta si Crin Antonescu cu idei antedecembriste.
O alta problema majora in perioada actuala este cea a mitingurilor USL, in care discursurile politice sunt exact ca in '89, cu acelasi mesaj, doar cuvintele difera: "Basescu a taiat pensiile, salariile si ne-a lasat infometati". Pai futu-va muma in cur, cine a luat deciziile? Basescu? NU, Guvernul in care erau si acolitii PSD, PNL? DA. In loc sa ziceti merci ca nu suntem in situatia Greciei, voi urlati.
O alta strigare idioata a pesedistilor este cea a datoriilor externe. Pai draga domnilor, in 1989 Romania nu avea nicio datorie externa, chiar avea de luat din afara, dupa 1990 cand a venit "tatucul democrat, vai de cacutu lui" Ion Iliescu, Romania a inceput sa aiba datorii din ce in ce mai mari, dar ce conteaza? Basescu a facut datoriile din inainte sa fie presedinte sau sa fie in politica.
Crin Antonescu, marele cacat PNL a ajuns sa critice somitatile PNL, familia Bratianu, caracterizandu-i intr-un fel sau altul comunisti. Declaratia lui suna cam asa: "Dar de ce se învârt, erau foarte democraţi Brătienii? Aflaţi că nu. Brătienii conduceau cu mână de fier, ceea ce nu e cazul meu.(...) Partidul Naţional Liberal era un partid democratic, dar conducerea în interiorul PNL a fost întotdeauna destul de autoritară"
In momentul in care Crin Antonescu o sa aiba inteligenta si experienta Bratienilor imi dau demisia din presa si o sa plec in Africa sa traiesc intr-un trib.

Niciun comentariu: