sâmbătă, 23 iunie 2012

Bombonele cu Mickey Plagiatus?

In aceasta saptamana, micuta tara a avut parte de niste evenimente, nu tocmai placute, care din pacate au un impact destul de urat asupra strainilor.
Primul dintre ele este scandalul in care este implicat actualul premier,Victor "Mickey Mouse" Ponta cu plagiatul lucrarii de doctorat.Toate agentiile internationale de presa au scris despre aceasta pozna a tanarului politician.
Revista "Nature" scria despre acest lucru: "Prim-ministrul Victor Ponta este acuzat ca a copiat sectiuni intregi din lucrarea sa de doctorat in drept, aparuta in 2003, din publicatii aparute anterior, fara a face referintele corespunzatoare".
Acum nu ar fi normal sa faca si el ca predecesorii sai plagiatori (Mang ar fi unul din exemple) si sa isi dea demisia?Nu domne, el are prea mult cojones si ramane in functie spunand ca nu ar fi adevarat si e vina lui Basescu. Acelasi lucru il spun si alti comunisti printre care si ternul si eternul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu.
Al doilea scandal aflat de tot mapamondul este "tentativa de sinucidere" a fostului premier, Adrian "Bombonel" Nastase.
Aceasta tentativa s-a intamplat in momentul in care Bombonel trebuia arestat si vezi doamne ca a vrut sa se sinucida. Acum vine partea frumoasa a scenei de teatru. Dupa ce a fost, pe semne, salvat de un politist, a fost schimbat, bandajat, i s-a pus un fular bine aranjat a fost dus la Spitalul Floreasca unde i s-a rezervat un etaj intreg (sa afle cineva ca e doar o diversiune? doamne fere) si operat de abia a doua zi. Numai spun ca lipsa de sange era chiar o problema de trecut cu vederea.
Acum partea a doua, toti colegii lui comunisti s-au dus in fata spitalului si au manifestat.

Niciun comentariu: