sâmbătă, 3 decembrie 2016

Omul aproape politic modern: „Băi cu spume în centrul orașului”

După ce am trecut printr-o experiență mai mult decât neplăcută prin familie și nu am găsit nicio vază de spart sau un perete de pocnit am decis sa deschid un pic facebook-ul și să arunc un ochi. După câteva scroll-uri am dat de un material despre dănuț Dinu care era supărat la culme că niște drojdieri profesioniști l-au luat la „alcool pozește” și l-au întrebat în marea sa campanie electorală dacă dă și el ceva. Bineînțeles că toate materialele electorale sunt interzise în afara afișelor ș flyerelor, dar fostul aruncător de citate precum „ălă horcăie înauntru” (un comunicat de presă oficial de la IPJ din vremea lui Dănuț Dinu) s-a supărat de numa numa și a început să facă gură. Îmi cer scuze, nu sunt un om politic, nu sunt un om care să se ridice la standardele societății sau ale oricărui om cu ceva scaune la mansardă, dar, eu în veci nu o să mă duc să îl votez pe Dinu și nici nu o să-l susțin cu nimic. De ce? Scrie mai jos!
Idei imbecile
Nu am mult de când m-am întors în presă și am reluat legătura cu administrația locală. Am văzut multe aberații la viața mea și am auzit de o sută de ori mai multe, dar, niciodată nu am auzit idei mai îndrăznețe decât ale candidatului independent la camera Derutaților, Dănuț Dinu. Sunt un om care a văzut orașul ăsta de căcat cum s-a dus pe pulă, dar, speram ca din 2016 să vinp niște oameni mai înțelepți. Ședințele Consiliului Local mi-au dat ocazia să văd că un om care ocupă locul unui om care ar putea avea idee despre administrație și a ajuns acolo din cauza unoră de pe Facebook vine cu ide mai crețe decât flocii unui negru. Păi? Două idei îmi vin prin mintea mea mică și nervoasă: bătăi cu spume și Aqua Park în loc de Sala Polivalentă. Monser, știu că FC Argeș s-a dus dracu de ani de zile, dar, bătăi cu spume? Ok, vin pițipoanecele botoxate și pot cocalarii să vadă că negreala aia de pe ele e doar fond de ten, dar, e partea a doua. Avem spitale de refăcut, profesori fără salarii. Chestii din ălea care contează mai puțin pentru unii, dar, ăia au încercat să vă pună un pic între degete și chiar pulanul cu care vă făceați treaba.
Realitatea nu e vituală
Țin minte că am ajuns într-o dimineață la redacție fără prea mult chef de dat din taste și l aun moment dat a sunat interfonul. Dupăc câteva secunde a apărut ca duhul din lampa lui Aladin, Dănuț Dinu. Dar, nu ca ală, calm și binevoitor. Cred că și oamenii care vindeau țigări în Ceair pe care i-a înjurat și l-au trimis la pensie l-au auzit. Chiar dacă era un pamflet a început să tune și să fulgere că ne dă în judecată pentru calomnie ori something. Mă uitam ca prostul și în același timp mă gândeam cum pula mea a ajuns un fost milițian în CL și poate să ridice mâna la dezvoltarea orașului?
... To be continued

Alex Vlad

Niciun comentariu: